Achternaam BichiaMeer weten over de achternaam Bichia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bichia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bichia leven.

De Bichia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bichia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bichia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bichia

Bekijk kaart van de achternaam Bichia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bichia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bichia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bichia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bichia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bichia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bichia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bichia in de wereld

 1. Israël Israël (8)
 2. Pakistan Pakistan (4)
 3. Roemenië Roemenië (4)
 4. Kameroen Kameroen (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Georgië Georgië (1)
 7. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bichia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bichia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bichia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bichia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bichia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bichia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bichia, zoals we kunnen zien.

 1. Bicha
 2. Bichi
 3. Bacha
 4. Bachi
 5. Beccia
 6. Bechi
 7. Bica
 8. Bicchi
 9. Bicci
 10. Bich
 11. Biche
 12. Bichow
 13. Bichy
 14. Bighiu
 15. Biscia
 16. Bixia
 17. Boccia
 18. Bucchia
 19. Bucha
 20. Buchi
 21. Bici
 22. Bicca
 23. Bishwa
 24. Bicho
 25. Bocchia
 26. Bisha
 27. Becha
 28. Bikha
 29. Bicki
 30. Becia
 31. Biasia
 32. Bichiou
 33. Buchaa
 34. Bacia
 35. Bachea
 36. Bizia
 37. Bicja
 38. Becchia
 39. Bucia
 40. Baca