Achternaam GalonceMeer weten over de achternaam Galonce is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Galonce in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Galonce leven.

De Galonce achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Galonce, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Galonce zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Galonce

Bekijk kaart van de achternaam Galonce

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Galonce ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Galonce draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Galonce die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Galonce vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Galonce zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Galonce onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Galonce in de wereld

 1. Spanje Spanje (31)
 2. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Galonce hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Galonce in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Galonce de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Galonce een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Galonce enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Galonce stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Galonce.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Galonce veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Galonce, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Galonce, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Galonce, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Galonce met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Gelonch
 2. Glance
 3. Galanco
 4. Glonke
 5. Galones
 6. Galancho
 7. Galanek
 8. Galanes
 9. Galang
 10. Galanis
 11. Galanos
 12. Galens
 13. Galinis
 14. Galins
 15. Gallench
 16. Galmiche
 17. Galonski
 18. Gialongo
 19. Glancey
 20. Glancy
 21. Glonek
 22. Golonka
 23. Galanzi
 24. Galonska
 25. Golonko
 26. Gulinck
 27. Glanc
 28. Galamez
 29. Galenski
 30. Galinski
 31. Galinsky
 32. Gallanes
 33. Gallango
 34. Gallenga
 35. Gallinas
 36. Gallinger
 37. Galmes
 38. Galmez
 39. Galmish
 40. Galmozzi