Achternaam KaddariMeer weten over de achternaam Kaddari is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Kaddari in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Kaddari leven.

De Kaddari achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Kaddari, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Kaddari zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Kaddari

Bekijk kaart van de achternaam Kaddari

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Kaddari ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Kaddari draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Kaddari die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Kaddari vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Kaddari zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Kaddari onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Kaddari in de wereld

 1. Algerije Algerije (1637)
 2. Marokko Marokko (1328)
 3. Frankrijk Frankrijk (104)
 4. India India (43)
 5. Spanje Spanje (9)
 6. Polen Polen (7)
 7. Duitsland Duitsland (6)
 8. België België (2)
 9. Filipijnen Filipijnen (2)
 10. Egypte Egypte (1)
 11. Engeland Engeland (1)
 12. Nigeria Nigeria (1)
 13. Zweden Zweden (1)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Kaddari hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Kaddari in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Kaddari de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Kaddari een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Kaddari hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Kaddari maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Kaddari veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Kaddari, zoals we kunnen zien.

 1. Kadari
 2. Kaddar
 3. Khaddari
 4. Kaidari
 5. Kadar
 6. Kaddouri
 7. Kaddur
 8. Kadiri
 9. Kadouri
 10. Kadri
 11. Khaddar
 12. Kadariy
 13. Katari
 14. Kaidar
 15. Kaddour
 16. Kaddoura
 17. Kader
 18. Kadera
 19. Kadir
 20. Kador
 21. Kadriu
 22. Kaider
 23. Katar
 24. Kataria
 25. Kauder
 26. Kedar
 27. Keodara
 28. Khadiri
 29. Khadri
 30. Khaduri
 31. Khaidar
 32. Kidder
 33. Koduri
 34. Kothari
 35. Kattar
 36. Kawtar
 37. Kautar
 38. Kaotar
 39. Kadrie
 40. Kadaroo