Achternaam KadouriMeer weten over de achternaam Kadouri is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Kadouri in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Kadouri leven.

De Kadouri achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Kadouri, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Kadouri zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Kadouri

Bekijk kaart van de achternaam Kadouri

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Kadouri ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Kadouri draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Kadouri die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Kadouri vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Kadouri zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Kadouri onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Kadouri in de wereld

 1. Irak Irak (17601)
 2. Marokko Marokko (1805)
 3. Algerije Algerije (1248)
 4. Iran Iran (198)
 5. België België (38)
 6. Nederland Nederland (38)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (32)
 8. Spanje Spanje (30)
 9. Libanon Libanon (25)
 10. Canada Canada (21)
 11. Frankrijk Frankrijk (19)
 12. Zwitserland Zwitserland (17)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (12)
 14. Zweden Zweden (10)
 15. Jordanië Jordanië (7)
 16. Jemen Jemen (4)
 17. Engeland Engeland (3)
 18. Italië Italië (3)
 19. Kameroen Kameroen (1)
 20. Finland Finland (1)
 21. Israël Israël (1)
 22. Luxemburg Luxemburg (1)
 23. Syrië Syrië (1)
 24. Swaziland Swaziland (1)
 25. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Kadouri hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Kadouri in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Kadouri de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Kadouri een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Kadouri enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Kadouri. Dit komt doordat de achternaam Kadouri vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Kadouri stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Kadouri.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Kadouri hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Kadouri maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Kadouri veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Kadouri, zoals we kunnen zien.

 1. Kaddouri
 2. Kadoura
 3. Kedouri
 4. Kadoury
 5. Kadari
 6. Kaddari
 7. Kaddour
 8. Kaddoura
 9. Kaddur
 10. Kadiri
 11. Kador
 12. Kadri
 13. Khaduri
 14. Koduri
 15. Khadour
 16. Khedouri
 17. Kaduriy
 18. Keddouri
 19. Khatouri
 20. Katorri
 21. Kadur
 22. Kadar
 23. Kaddar
 24. Kader
 25. Kadera
 26. Kadir
 27. Kadriu
 28. Kathuria
 29. Kator
 30. Khaddari
 31. Khadiri
 32. Khadri
 33. Kadrie
 34. Kaidari
 35. Khadroui
 36. Kotori
 37. Katri
 38. Ktori
 39. Kadro
 40. Kathure