Achternaam AahamadMeer weten over de achternaam Aahamad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aahamad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aahamad leven.

De Aahamad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aahamad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aahamad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aahamad

Bekijk kaart van de achternaam Aahamad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aahamad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aahamad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aahamad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aahamad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aahamad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aahamad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aahamad in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (14892)
 2. India India (392)
 3. Nigeria Nigeria (4)
 4. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aahamad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aahamad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aahamad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aahamad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aahamad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aahamad. Dit komt doordat de achternaam Aahamad vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aahamad stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aahamad.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aahamad hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aahamad maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aahamad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aahamad, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aahamad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aahamad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aahamad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ahamad
 2. Ahamed
 3. Ahmad
 4. Ahamada
 5. Ahamade
 6. Ahammad
 7. Ahamadi
 8. Ahmmad
 9. Ahamat
 10. Ahamd
 11. Ahammed
 12. Ahanada
 13. Ahmadi
 14. Ahmadu
 15. Ahmady
 16. Ahmat
 17. Ahmed
 18. Ahmmed
 19. Ahumada
 20. Amad
 21. Awamat
 22. Aimad
 23. Ahmaud
 24. Ahmada
 25. Ammad
 26. Auhammud
 27. Ahimed
 28. Ahemed
 29. Ahaimed
 30. Aamod
 31. Ahmid
 32. Aamodt
 33. Aamot
 34. Aanda
 35. Aheimed
 36. Ahmet
 37. Ahmida
 38. Ainaud
 39. Amada
 40. Amade