Achternaam AakjærMeer weten over de achternaam Aakjær is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aakjær in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aakjær leven.

De Aakjær achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aakjær, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aakjær zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aakjær

Bekijk kaart van de achternaam Aakjær

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aakjær ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aakjær draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aakjær die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aakjær vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aakjær zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aakjær onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aakjær in de wereld

 1. Denemarken Denemarken (356)
 2. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (4)
 3. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aakjær hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aakjær in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aakjær de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aakjær een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aakjær enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aakjær veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aakjær, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aakjær, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aakjær, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aakjær met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aaker
 2. Akgür
 3. Aakre
 4. Acker
 5. Aikar
 6. Ajhir
 7. Akar
 8. Akchar
 9. Aker
 10. Akkar
 11. Akour
 12. Askar
 13. Asker
 14. Askour
 15. Auker
 16. Akiour
 17. Aasir
 18. Akier
 19. Ajjar
 20. Ajar
 21. Ajour
 22. Akor
 23. Akhir
 24. Ajer
 25. Ajhar
 26. Akir
 27. Ajir
 28. Askeur
 29. Akker
 30. Acar
 31. Acer
 32. Achar
 33. Acher
 34. Achir
 35. Achor
 36. Achour
 37. Aciar
 38. Acier
 39. Acor
 40. Acr