Achternaam AatiMeer weten over de achternaam Aati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aati leven.

De Aati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aati

Bekijk kaart van de achternaam Aati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aati in de wereld

 1. Irak Irak (13991)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (398)
 3. Marokko Marokko (239)
 4. Jemen Jemen (216)
 5. India India (49)
 6. Tunesië Tunesië (19)
 7. Nigeria Nigeria (8)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (8)
 9. Nederland Nederland (5)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 11. Egypte Egypte (4)
 12. Soedan Soedan (4)
 13. Canada Canada (3)
 14. Algerije Algerije (3)
 15. Pakistan Pakistan (3)
 16. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 17. Indonesië Indonesië (2)
 18. Israël Israël (2)
 19. Afghanistan Afghanistan (1)
 20. Australië Australië (1)
 21. België België (1)
 22. Spanje Spanje (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Frankrijk Frankrijk (1)
 25. Jordanië Jordanië (1)
 26. Kiribati Kiribati (1)
 27. Libië Libië (1)
 28. Mauritanië Mauritanië (1)
 29. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aati stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aati.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aati hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aati maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aati, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aati, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aati met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ati
 2. Atti
 3. Awati
 4. Aiti
 5. Aat
 6. Ayati
 7. Addi
 8. Adi
 9. Adui
 10. Ahadi
 11. Aidi
 12. Ait
 13. Aita
 14. Aito
 15. At
 16. Ata
 17. Ath
 18. Atia
 19. Ato
 20. Atta
 21. Attia
 22. Attie
 23. Atto
 24. Atty
 25. Atwi
 26. Aty
 27. Audi
 28. Auta
 29. Aute
 30. Auth
 31. Autio
 32. Auto
 33. Auty
 34. Ayadi
 35. Ayat
 36. Ayate
 37. Aydi
 38. Ataei
 39. Ate
 40. Aeta