Achternaam AbaadoudMeer weten over de achternaam Abaadoud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaadoud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaadoud leven.

De Abaadoud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaadoud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaadoud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaadoud

Bekijk kaart van de achternaam Abaadoud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaadoud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaadoud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaadoud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaadoud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaadoud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaadoud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaadoud in de wereld

 1. Spanje Spanje (15)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaadoud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaadoud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaadoud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaadoud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaadoud enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaadoud. Dit komt doordat de achternaam Abaadoud vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaadoud stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaadoud.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaadoud, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaadoud, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaadoud met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aboudaoud
 2. Abadito
 3. Abitud
 4. Abatedaga
 5. Abidade
 6. Avidad
 7. Abidat
 8. Abdatt
 9. Abeidatt
 10. Abu hadid
 11. Avitud
 12. Abdeddaim
 13. Affatato
 14. Apted
 15. Aveduti
 16. Avveduti
 17. Affatati
 18. Affaitati
 19. Aupetit