Achternaam AbdattMeer weten over de achternaam Abdatt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdatt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdatt leven.

De Abdatt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdatt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdatt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdatt

Bekijk kaart van de achternaam Abdatt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdatt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdatt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdatt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdatt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdatt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdatt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdatt in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (992)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdatt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdatt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdatt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdatt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdatt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdatt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdatt.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdatt hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdatt maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdatt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdatt, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdatt, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdatt, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdatt met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abidat
 2. Abeidatt
 3. Abadito
 4. Abidade
 5. Affatato
 6. Aupetit
 7. Aveduti
 8. Avidad
 9. Abitud
 10. Affatati
 11. Abaadoud
 12. Abatedaga
 13. Abdeddaim
 14. Aboudaoud
 15. Affaitati
 16. Apted
 17. Avveduti
 18. Avitud
 19. Abu hadid