Achternaam AbandoMeer weten over de achternaam Abando is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abando in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abando leven.

De Abando achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abando, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abando zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abando

Bekijk kaart van de achternaam Abando

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abando ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abando draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abando die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abando vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abando zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abando onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abando in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (3441)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (237)
 3. Spanje Spanje (202)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (115)
 5. Mexico Mexico (67)
 6. Canada Canada (29)
 7. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (27)
 8. Colombia Colombia (21)
 9. Peru Peru (14)
 10. Venezuela Venezuela (13)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 12. Kameroen Kameroen (5)
 13. Engeland Engeland (3)
 14. Ecuador Ecuador (2)
 15. Niger Niger (2)
 16. Bolivia Bolivia (1)
 17. Frankrijk Frankrijk (1)
 18. Honduras Honduras (1)
 19. Ierland Ierland (1)
 20. IJsland IJsland (1)
 21. Italië Italië (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Vietnam Vietnam (1)
 26. Zambia Zambia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abando hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abando in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abando de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abando een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abando enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abando stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abando.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abando hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abando maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abando, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abando, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abando met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abanda
 2. Abande
 3. Abanto
 4. Abundo
 5. Abante
 6. Abend
 7. Abonde
 8. Abondi
 9. Abondio
 10. Avanto
 11. Abundio
 12. Avendo
 13. Abandja
 14. Abunda
 15. Abanades
 16. Abente
 17. Abnet
 18. Abundes
 19. Abundez
 20. Abundis
 21. Abundiz
 22. Afanador
 23. Afendi
 24. Avant
 25. Avante
 26. Avants
 27. Avenido
 28. Avonto
 29. Abundia
 30. Apendi
 31. Apondi
 32. Avanti
 33. Abendano
 34. Avento
 35. Avond
 36. Abondano
 37. Abendaño
 38. Abendroth
 39. Abentin
 40. Abinader