Achternaam AbbondanzaMeer weten over de achternaam Abbondanza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbondanza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbondanza leven.

De Abbondanza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbondanza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbondanza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbondanza

Bekijk kaart van de achternaam Abbondanza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbondanza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbondanza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbondanza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbondanza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbondanza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbondanza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbondanza in de wereld

 1. Italië Italië (2839)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (371)
 3. Brazilië Brazilië (243)
 4. Argentinië Argentinië (183)
 5. Frankrijk Frankrijk (49)
 6. Canada Canada (34)
 7. Portugal Portugal (28)
 8. Venezuela Venezuela (27)
 9. Engeland Engeland (23)
 10. Zwitserland Zwitserland (22)
 11. Uruguay Uruguay (20)
 12. Australië Australië (18)
 13. Marokko Marokko (4)
 14. Duitsland Duitsland (3)
 15. Spanje Spanje (2)
 16. Algerije Algerije (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Thailand Thailand (1)
 19. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbondanza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbondanza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbondanza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbondanza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbondanza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbondanza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbondanza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbondanza veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbondanza, zoals we kunnen zien.

 1. Abondanza
 2. Abondano
 3. Abbondandolo
 4. Abundancia
 5. Avondano
 6. Abondaño
 7. Abbondanzieri
 8. Abendano
 9. Abanda
 10. Abendaño
 11. Abonde
 12. Abondi
 13. Abondio
 14. Abundez
 15. Abundiz
 16. Abundia
 17. Abbandonato
 18. Avendano
 19. Aben danan
 20. Abandja
 21. Abunda
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abando
 25. Abante
 26. Abanto
 27. Abend
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abendroth
 31. Abentin
 32. Abinader
 33. Abounader
 34. Abundes
 35. Abundis
 36. Abundo
 37. Avendaño
 38. Avondet
 39. Aventina
 40. Abundio