Achternaam AbbandonatoMeer weten over de achternaam Abbandonato is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbandonato in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbandonato leven.

De Abbandonato achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbandonato, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbandonato zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbandonato

Bekijk kaart van de achternaam Abbandonato

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbandonato ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbandonato draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbandonato die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbandonato vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbandonato zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbandonato onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbandonato in de wereld

 1. Italië Italië (49)
 2. Canada Canada (33)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Venezuela Venezuela (5)
 5. Argentinië Argentinië (3)
 6. Moldavië Moldavië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbandonato hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbandonato in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbandonato de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbandonato een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbandonato enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbandonato hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbandonato maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbandonato veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbandonato, zoals we kunnen zien.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abanto
 4. Abbondandolo
 5. Abbondanza
 6. Abendano
 7. Abandja
 8. Abondano
 9. Abande
 10. Abante
 11. Abendaño
 12. Abendibar
 13. Abendivar
 14. Abendroth
 15. Abondio
 16. Abundancia
 17. Abundo
 18. Avanto
 19. Avondano
 20. Avonto
 21. Abondaño
 22. Abundio
 23. Abundia
 24. Avendano
 25. Aben danan
 26. Abiantun
 27. Appendino
 28. Avventurato
 29. Abunda
 30. Abondanza
 31. Abanades
 32. Abend
 33. Abente
 34. Abentin
 35. Abnet
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abundes
 39. Abundez
 40. Abundis