Achternaam Aben dananMeer weten over de achternaam Aben danan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aben danan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aben danan leven.

De Aben danan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aben danan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aben danan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aben danan

Bekijk kaart van de achternaam Aben danan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aben danan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aben danan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aben danan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aben danan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aben danan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aben danan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aben danan in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (5)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aben danan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aben danan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aben danan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aben danan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aben danan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aben danan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aben danan, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aben danan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aben danan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aben danan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abendano
 2. Abendaño
 3. Abendibar
 4. Abendivar
 5. Avendano
 6. Abenatar
 7. Abondanza
 8. Abondano
 9. Abanda
 10. Abbondanza
 11. Abend
 12. Abendroth
 13. Abentin
 14. Abundancia
 15. Avendaño
 16. Avondano
 17. Abondaño
 18. Aventina
 19. Abundia
 20. Abu hamad
 21. Abou nada
 22. Abu matar
 23. Abu madin
 24. Abandja
 25. Avendañ
 26. Abunda
 27. Avenida
 28. Abanades
 29. Abande
 30. Abando
 31. Abante
 32. Abanto
 33. Abendschein
 34. Abente
 35. Abinader
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abondio
 39. Abundes
 40. Abundez