Achternaam AbenatarMeer weten over de achternaam Abenatar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenatar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenatar leven.

De Abenatar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenatar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenatar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenatar

Bekijk kaart van de achternaam Abenatar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenatar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenatar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenatar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenatar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenatar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenatar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenatar in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (9)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenatar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenatar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenatar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenatar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abenatar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abenatar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abenatar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abendibar
 2. Abendivar
 3. Abente
 4. Abentin
 5. Abinader
 6. Avenati
 7. Abnader
 8. Abu matar
 9. Abanades
 10. Abanda
 11. Abante
 12. Abanto
 13. Abend
 14. Abendaño
 15. Abnet
 16. Abounader
 17. Afanador
 18. Avenet
 19. Avenett
 20. Avent
 21. Aventi
 22. Aventin
 23. Abundia
 24. Avinader
 25. Aventis
 26. Abuhamad
 27. Abendano
 28. Avento
 29. Aben danan
 30. Abi nader
 31. Abandja
 32. Abunda
 33. Aventyari
 34. Avenida
 35. Abande
 36. Abando
 37. Abendroth
 38. Abonde
 39. Abondi
 40. Abondio