Achternaam Abi naderMeer weten over de achternaam Abi nader is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abi nader in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abi nader leven.

De Abi nader achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abi nader, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abi nader zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abi nader

Bekijk kaart van de achternaam Abi nader

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abi nader ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abi nader draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abi nader die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abi nader vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abi nader zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abi nader onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abi nader in de wereld

 1. Canada Canada (9)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abi nader hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abi nader in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abi nader de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abi nader een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi nader. Dit komt doordat de achternaam Abi nader vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abi nader hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi nader maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abinader
 2. Abounader
 3. Abnader
 4. Avinader
 5. Abanades
 6. Abande
 7. Abonde
 8. Abundes
 9. Abundez
 10. Afanador
 11. Abu hamed
 12. Abou nada
 13. Abu matar
 14. Abu madin
 15. Abenatar
 16. Abanda
 17. Abando
 18. Abante
 19. Abend
 20. Abente
 21. Abnet
 22. Abondi
 23. Abondio
 24. Abuhamdeh
 25. Abundis
 26. Abundiz
 27. Abundo
 28. Avintes
 29. Avondet
 30. Abundio
 31. Abundia
 32. Avianeda
 33. Abu hamad
 34. Abu hamid
 35. Abou hamed
 36. Abu ahmed
 37. Abiantun
 38. Abandja
 39. Abunda
 40. Abanto