Achternaam AbbaszadehMeer weten over de achternaam Abbaszadeh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbaszadeh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbaszadeh leven.

De Abbaszadeh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbaszadeh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbaszadeh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbaszadeh

Bekijk kaart van de achternaam Abbaszadeh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbaszadeh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbaszadeh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbaszadeh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbaszadeh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbaszadeh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbaszadeh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbaszadeh in de wereld

 1. Iran Iran (8628)
 2. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1558)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (161)
 4. Canada Canada (57)
 5. Engeland Engeland (33)
 6. Zweden Zweden (16)
 7. Zwitserland Zwitserland (11)
 8. Nederland Nederland (10)
 9. Duitsland Duitsland (6)
 10. India India (6)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Australië Australië (5)
 13. Maleisië Maleisië (3)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 15. Finland Finland (2)
 16. Rusland Rusland (2)
 17. Turkije Turkije (2)
 18. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 19. Frankrijk Frankrijk (1)
 20. Wales Wales (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. IJsland IJsland (1)
 23. Italië Italië (1)
 24. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbaszadeh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbaszadeh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbaszadeh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbaszadeh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaszadeh. Dit komt doordat de achternaam Abbaszadeh vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbaszadeh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaszadeh.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbaszadeh veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbaszadeh, zoals we kunnen zien.

 1. Abasta
 2. Abastas
 3. Abesadze
 4. Abu sada
 5. Abusada
 6. Abashidze
 7. Abu zayed
 8. Abu stah
 9. Abu saada
 10. Abu shehadeh
 11. Abu sayed
 12. Aboshady
 13. Abu jodeh
 14. Abujodeh
 15. Abasto
 16. Abcede
 17. Abcoude
 18. Abogadro
 19. Abouzaid
 20. Absten
 21. Abucide
 22. Abuzaid
 23. Abstan
 24. Abu khater
 25. Abu sido
 26. Abu zaid
 27. Abogada
 28. Aboujaude
 29. Abusaid
 30. Abogado
 31. Abouzid
 32. Ahbizat
 33. Abastos
 34. Aboukad
 35. Avezaath
 36. Abajtour
 37. Abakhti
 38. Abasgoitia
 39. Aboujaoude
 40. Abouzeid