Achternaam AbastosMeer weten over de achternaam Abastos is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abastos in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abastos leven.

De Abastos achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abastos, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abastos zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abastos

Bekijk kaart van de achternaam Abastos

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abastos ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abastos draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abastos die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abastos vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abastos zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abastos onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abastos in de wereld

 1. Peru Peru (41)
 2. Argentinië Argentinië (18)
 3. Mexico Mexico (7)
 4. Chili Chili (4)
 5. Filipijnen Filipijnen (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. Brazilië Brazilië (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Panama Panama (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abastos hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abastos in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abastos de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abastos een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abastos. Dit komt doordat de achternaam Abastos vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abastas
 2. Abasto
 3. Abasta
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Absten
 7. Apostol
 8. Abstan
 9. Avasthi
 10. Abakhti
 11. Abujetas
 12. Apostle
 13. Apostolos
 14. Apostool
 15. Apostu
 16. Apostua
 17. Apestey
 18. Abusada
 19. Abugattas
 20. Abu stah
 21. Abusaid
 22. Abucot
 23. Apostin
 24. Apostolo
 25. Avosti
 26. Apostoli
 27. Abisetti
 28. Abasgoitia
 29. Abcede
 30. Abcoude
 31. Abicht
 32. Abogadro
 33. Abucide
 34. Abujeta
 35. Abuzaid
 36. Apachito
 37. Apastegui
 38. Apgood
 39. Apostolou
 40. Apostolov