Achternaam AbakhtiMeer weten over de achternaam Abakhti is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakhti in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakhti leven.

De Abakhti achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakhti, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakhti zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakhti

Bekijk kaart van de achternaam Abakhti

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakhti ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakhti draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakhti die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakhti vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakhti zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakhti onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakhti in de wereld

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Spanje Spanje (91)
 3. Algerije Algerije (60)
 4. Nederland Nederland (14)
 5. Frankrijk Frankrijk (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakhti hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakhti in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakhti de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakhti een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abakhti enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abakhti stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakhti.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abakhti hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakhti maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abasta
 2. Abasto
 3. Abicht
 4. Apekhtin
 5. Abastas
 6. Abujeta
 7. Apachitei
 8. Apachito
 9. Avasthi
 10. Avukat
 11. Abucot
 12. Abastos
 13. Avosti
 14. Abisetti
 15. Abajtour
 16. Abasgoitia
 17. Abcede
 18. Abcoude
 19. Abouzaid
 20. Abouzeid
 21. Absten
 22. Abston
 23. Abucide
 24. Abujetas
 25. Abuzaid
 26. Apostu
 27. A'beckett
 28. Abusada
 29. Abouzit
 30. Abstan
 31. Apsite
 32. Abashidze
 33. Abu stah
 34. Abu khater
 35. Abu zaid
 36. Abogada
 37. Abusaid
 38. Abogado
 39. Abouzid
 40. Abcd