Achternaam AbashidzeMeer weten over de achternaam Abashidze is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abashidze in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abashidze leven.

De Abashidze achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abashidze, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abashidze zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abashidze

Bekijk kaart van de achternaam Abashidze

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abashidze ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abashidze draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abashidze die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abashidze vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abashidze zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abashidze onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abashidze in de wereld

 1. Rusland Rusland (412)
 2. Georgië Georgië (370)
 3. Abchazië Abchazië (137)
 4. Kazachstan Kazachstan (64)
 5. Griekenland Griekenland (40)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (26)
 7. Engeland Engeland (15)
 8. Zuid-Ossetië Zuid-Ossetië (15)
 9. Duitsland Duitsland (14)
 10. Estland Estland (12)
 11. Oezbekistan Oezbekistan (4)
 12. Armenië Armenië (4)
 13. Canada Canada (4)
 14. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 15. China China (2)
 16. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (2)
 17. Nederland Nederland (2)
 18. Turkije Turkije (2)
 19. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 20. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 21. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 22. Spanje Spanje (1)
 23. Frankrijk Frankrijk (1)
 24. Israël Israël (1)
 25. Moldavië Moldavië (1)
 26. Transnistrië Transnistrië (1)
 27. Malta Malta (1)
 28. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abashidze hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abashidze in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abashidze de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abashidze een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abashidze stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abashidze.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abashidze hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abashidze maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abashidze veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abashidze, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abashidze, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abashidze, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abashidze met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abesadze
 2. Apaqidze
 3. Abucide
 4. Abusaid
 5. Aboshady
 6. Abakhti
 7. Abasgoitia
 8. Abasta
 9. Abastas
 10. Abasto
 11. Abcede
 12. Abcoude
 13. Abuzaid
 14. Apachitei
 15. Apachito
 16. Apestigue
 17. Abusada
 18. Apsite
 19. Abbaszadeh
 20. Avasthi
 21. Abu sido
 22. Abouzid
 23. Abastos
 24. Abajtour
 25. Abicht
 26. Abogadro
 27. Abouzaid
 28. Abouzeid
 29. Absten
 30. Abston
 31. Apastegui
 32. Apostle
 33. Apseitov
 34. Abu sada
 35. Abouzit
 36. Abstan
 37. Abou sidibe
 38. Abou said
 39. Abu saada
 40. Abu zaid