Achternaam AbasgoitiaMeer weten over de achternaam Abasgoitia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abasgoitia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abasgoitia leven.

De Abasgoitia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abasgoitia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abasgoitia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abasgoitia

Bekijk kaart van de achternaam Abasgoitia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abasgoitia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abasgoitia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abasgoitia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abasgoitia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abasgoitia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abasgoitia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abasgoitia in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (36)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abasgoitia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abasgoitia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abasgoitia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abasgoitia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abasgoitia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasgoitia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abasgoitia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasgoitia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abasgoitia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abasgoitia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abasgoitia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abasgoitia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abasgoitia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abasta
 2. Abakhti
 3. Abastas
 4. Abasto
 5. Abashidze
 6. Abastos
 7. Abisetti
 8. Abajtour
 9. Absten
 10. Abston
 11. Abujeta
 12. Apachitei
 13. Apachito
 14. Apastegui
 15. Apesteguia
 16. Apostolidis
 17. Apostolova
 18. Apostua
 19. Apseitov
 20. Abusada
 21. Abouzit
 22. Abstan
 23. Abugattas
 24. Apestegia
 25. Apsite
 26. Avasthi
 27. Abou keita
 28. Abogada
 29. Abusaid
 30. Abouzid
 31. Abucot
 32. Abu ghattas
 33. Apostin
 34. Avosti
 35. Apostoli
 36. Abcoude
 37. Abicht
 38. Abogadro
 39. Abouzaid
 40. Abouzeid