Achternaam AbellanaMeer weten over de achternaam Abellana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abellana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abellana leven.

De Abellana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abellana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abellana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abellana

Bekijk kaart van de achternaam Abellana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abellana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abellana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abellana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abellana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abellana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abellana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abellana in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (10202)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (281)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (158)
 4. Spanje Spanje (79)
 5. Singapore Singapore (65)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (18)
 7. Ierland Ierland (14)
 8. Canada Canada (11)
 9. Australië Australië (8)
 10. Frankrijk Frankrijk (8)
 11. Engeland Engeland (4)
 12. Qatar Qatar (4)
 13. Venezuela Venezuela (3)
 14. Thailand Thailand (2)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 16. Colombia Colombia (1)
 17. Duitsland Duitsland (1)
 18. Algerije Algerije (1)
 19. Griekenland Griekenland (1)
 20. Israël Israël (1)
 21. Japan Japan (1)
 22. Madagaskar Madagaskar (1)
 23. Mongolië Mongolië (1)
 24. Noorwegen Noorwegen (1)
 25. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 26. Oman Oman (1)
 27. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abellana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abellana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abellana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abellana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abellana enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellana. Dit komt doordat de achternaam Abellana vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abellana stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellana.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abellana hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abellana maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abellana veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abellana, zoals we kunnen zien.

 1. Abellan
 2. Abellanas
 3. Avellana
 4. Abelan
 5. Abellam
 6. Abellaneda
 7. Abellanet
 8. Abellon
 9. Abelman
 10. Avellan
 11. Avellanal
 12. Avellanas
 13. Avellani
 14. Avellano
 15. Abelina
 16. Abelyan
 17. Ablana
 18. Abelenda
 19. Abelin
 20. Abeline
 21. Abeling
 22. Abelino
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Abillon
 27. Ablan
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Abolina
 32. Apelian
 33. Apellaniz
 34. Avellanada
 35. Avellaned
 36. Avellaneda
 37. Avellanet
 38. Avellanosa
 39. Avellino
 40. Avellon