Achternaam AbelinoMeer weten over de achternaam Abelino is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelino in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelino leven.

De Abelino achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelino, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelino zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelino

Bekijk kaart van de achternaam Abelino

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelino ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelino draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelino die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelino vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelino zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelino onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelino in de wereld

 1. Mexico Mexico (2055)
 2. Brazilië Brazilië (191)
 3. Filipijnen Filipijnen (160)
 4. Peru Peru (118)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (102)
 6. El Salvador El Salvador (80)
 7. Ecuador Ecuador (68)
 8. Argentinië Argentinië (40)
 9. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (39)
 10. Guatemala Guatemala (36)
 11. Nicaragua Nicaragua (35)
 12. Uruguay Uruguay (13)
 13. Honduras Honduras (12)
 14. Bolivia Bolivia (9)
 15. Colombia Colombia (2)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Indonesië Indonesië (1)
 18. Panama Panama (1)
 19. Paraguay Paraguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelino hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelino in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelino de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelino een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abelino enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelino. Dit komt doordat de achternaam Abelino vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abelino hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelino maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abelino veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abelino, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelino, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelino, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelino met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelin
 2. Abeline
 3. Abeling
 4. Avelino
 5. Abelina
 6. Abelan
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Ablin
 11. Abling
 12. Abolina
 13. Abolins
 14. Aubelin
 15. Avelin
 16. Aveline
 17. Aveling
 18. Avellino
 19. Avelina
 20. Abelen
 21. Abalon
 22. Abelenda
 23. Abellam
 24. Abellan
 25. Abellana
 26. Abellon
 27. Abelman
 28. Abilon
 29. Ablain
 30. Ablaing
 31. Ablan
 32. Ablanc
 33. Abland
 34. Ablang
 35. Apelian
 36. Aplin
 37. Apling
 38. Applin
 39. Appling
 40. Aublin