Achternaam AbalonMeer weten over de achternaam Abalon is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalon in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalon leven.

De Abalon achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalon, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalon zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalon

Bekijk kaart van de achternaam Abalon

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalon ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalon draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalon die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalon vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalon zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalon onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalon in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (976)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 3. Kenia Kenia (4)
 4. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (3)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 6. Rusland Rusland (2)
 7. Argentinië Argentinië (1)
 8. Australië Australië (1)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. China China (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)
 12. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalon hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalon in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalon de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalon een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abalon stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalon.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abalon veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abalon, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abalon, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abalon, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abalon met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelon
 2. Abilon
 3. Avalon
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellon
 7. Abeln
 8. Abelyn
 9. Abillon
 10. Ablan
 11. Ablin
 12. Avallon
 13. Avalone
 14. Abalain
 15. Avalin
 16. Abelen
 17. Abalem
 18. Abeline
 19. Abeling
 20. Abelino
 21. Abellan
 22. Abelman
 23. Ablain
 24. Ablanc
 25. Abland
 26. Ablang
 27. Abling
 28. Ablondi
 29. Abolina
 30. Abolins
 31. Aplin
 32. Apollon
 33. Applen
 34. Applin
 35. Appolon
 36. Aubelin
 37. Aublin
 38. Avallone
 39. Avelin
 40. Avellon