Achternaam AbalemMeer weten over de achternaam Abalem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalem leven.

De Abalem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalem

Bekijk kaart van de achternaam Abalem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalem in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (149)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (26)
 3. Kenia Kenia (2)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 6. Ghana Ghana (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalem. Dit komt doordat de achternaam Abalem vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abalem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalem.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abalem veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abalem, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abalem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abalem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abalem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalon
 2. Abelen
 3. Abalém
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Abilon
 11. Ablan
 12. Ableman
 13. Ablin
 14. Applen
 15. Avalon
 16. Abalain
 17. Avalin
 18. Abelma
 19. Apalmo
 20. Abelenda
 21. Abeline
 22. Abeling
 23. Abelino
 24. Abellan
 25. Abellon
 26. Abelman
 27. Abillon
 28. Ablain
 29. Ablaing
 30. Ablanc
 31. Abland
 32. Ablaneda
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Abling
 36. Abolina
 37. Abolins
 38. Aplin
 39. Appleman
 40. Applin