Achternaam AbalémMeer weten over de achternaam Abalém is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalém in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalém leven.

De Abalém achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalém, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalém zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalém

Bekijk kaart van de achternaam Abalém

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalém ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalém draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalém die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalém vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalém zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalém onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalém in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalém hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalém in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalém de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalém een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abalém enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalém. Dit komt doordat de achternaam Abalém vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abalém stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalém.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abalém hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalém maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abalém veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abalém, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abalém, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abalém, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abalém met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalem
 2. Abalon
 3. Abellam
 4. Abalain
 5. Abelan
 6. Abelin
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellan
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Abeln
 14. Abelon
 15. Abelyn
 16. Abillon
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablan
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Ablin
 24. Abling
 25. Abolina
 26. Abolins
 27. Avallon
 28. Avalon
 29. Avalone
 30. Abelina
 31. Avalyan
 32. Abelyan
 33. Abolnik
 34. Ablana
 35. Avalin
 36. Abelma
 37. Avalini
 38. Abelen
 39. Apalmo
 40. Abelenda