Achternaam AbilonMeer weten over de achternaam Abilon is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilon in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilon leven.

De Abilon achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilon, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilon zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilon

Bekijk kaart van de achternaam Abilon

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilon ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilon draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilon die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilon vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilon zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilon onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilon in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (169)
 2. Indonesië Indonesië (27)
 3. Brazilië Brazilië (8)
 4. Estland Estland (8)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 6. Guatemala Guatemala (2)
 7. Canada Canada (1)
 8. Denemarken Denemarken (1)
 9. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 10. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilon hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilon in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilon de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilon een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abilon enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilon. Dit komt doordat de achternaam Abilon vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abilon stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilon.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilon hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilon maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abilon veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abilon, zoals we kunnen zien.

 1. Abalon
 2. Abelon
 3. Abillon
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellon
 7. Abeln
 8. Abelyn
 9. Ablan
 10. Ablin
 11. Avalon
 12. Avilan
 13. Abelen
 14. Abeline
 15. Abeling
 16. Abelino
 17. Abellan
 18. Abelman
 19. Ablain
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Abling
 24. Ablondi
 25. Abolina
 26. Abolins
 27. Aplin
 28. Apollon
 29. Applen
 30. Applin
 31. Appolon
 32. Aubelin
 33. Aublin
 34. Avallon
 35. Avalone
 36. Avelin
 37. Avellon
 38. Abelina
 39. Abalain
 40. Abelyan