Achternaam BesnardMeer weten over de achternaam Besnard is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besnard in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besnard leven.

De Besnard achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besnard, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besnard zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besnard

Bekijk kaart van de achternaam Besnard

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besnard ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besnard draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besnard die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besnard vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besnard zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besnard onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besnard in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (20561)
 2. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (89)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (87)
 4. Canada Canada (76)
 5. Zwitserland Zwitserland (74)
 6. Engeland Engeland (67)
 7. Australië Australië (44)
 8. Spanje Spanje (41)
 9. Frans Polynesië Frans Polynesië (37)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (35)
 11. Nederland Nederland (30)
 12. België België (27)
 13. Jersey Jersey (17)
 14. Duitsland Duitsland (10)
 15. Zweden Zweden (9)
 16. Argentinië Argentinië (8)
 17. Peru Peru (7)
 18. Marokko Marokko (4)
 19. Polen Polen (4)
 20. Brazilië Brazilië (3)
 21. China China (3)
 22. Chili Chili (2)
 23. Schotland Schotland (2)
 24. Griekenland Griekenland (2)
 25. Japan Japan (1)
 26. Luxemburg Luxemburg (1)
 27. Mauritius Mauritius (1)
 28. Andorra Andorra (1)
 29. Nigeria Nigeria (1)
 30. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 31. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1)
 32. Rusland Rusland (1)
 33. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 34. Senegal Senegal (1)
 35. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 36. Thailand Thailand (1)
 37. Colombia Colombia (1)
 38. Cyprus Cyprus (1)
 39. Algerije Algerije (1)
 40. Ecuador Ecuador (1)
 41. Finland Finland (1)
 42. Guernsey Guernsey (1)
 43. Ierland Ierland (1)
 44. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besnard hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besnard in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besnard de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besnard een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besnard enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besnard stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besnard.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besnard hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besnard maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besnard veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besnard, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besnard, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besnard, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besnard met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bagnard
 2. Bejnart
 3. Besner
 4. Bignard
 5. Busnardo
 6. Boisnard
 7. Bejnar
 8. Busnari
 9. Bagnara
 10. Bagnari
 11. Baignard
 12. Basner
 13. Beisner
 14. Bejenaru
 15. Bejinaru
 16. Besmer
 17. Besnier
 18. Bessner
 19. Bezner
 20. Bismark
 21. Bisner
 22. Bognar
 23. Bugnar
 24. Bejenari
 25. Bismar
 26. Bignardi
 27. Biesner
 28. Businaro
 29. Besnardeau
 30. Bagner
 31. Bajanaru
 32. Bajenaru
 33. Bakner
 34. Bazner
 35. Beckner
 36. Beesmer
 37. Bejenariu
 38. Bejinariu
 39. Besemer
 40. Bessmer