Achternaam BessnerMeer weten over de achternaam Bessner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessner leven.

De Bessner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessner

Bekijk kaart van de achternaam Bessner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessner in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (123)
 2. Canada Canada (56)
 3. Duitsland Duitsland (48)
 4. Zweden Zweden (19)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessner enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessner. Dit komt doordat de achternaam Bessner vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessner stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessner.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessner hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessner maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessner veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessner, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessner, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessner, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessner met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beisner
 2. Besner
 3. Bessmer
 4. Basner
 5. Beckner
 6. Beesmer
 7. Besemer
 8. Besmer
 9. Besnier
 10. Bessemer
 11. Bezner
 12. Biskner
 13. Bisner
 14. Bushner
 15. Biesner
 16. Bacener
 17. Bachner
 18. Backner
 19. Bagner
 20. Bakner
 21. Bazner
 22. Beachner
 23. Beechner
 24. Beichner
 25. Besnard
 26. Bezemer
 27. Bickner
 28. Bigner
 29. Bisconer
 30. Bochner
 31. Boeckner
 32. Boegner
 33. Bogner
 34. Bosmer
 35. Buchner
 36. Buckner
 37. Buechner
 38. Bugner
 39. Busonera
 40. Bejnar