Achternaam BespalenkoMeer weten over de achternaam Bespalenko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bespalenko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bespalenko leven.

De Bespalenko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bespalenko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bespalenko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bespalenko

Bekijk kaart van de achternaam Bespalenko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bespalenko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bespalenko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bespalenko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bespalenko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bespalenko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bespalenko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bespalenko in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (225)
 2. Rusland Rusland (207)
 3. Transnistrië Transnistrië (87)
 4. Kazachstan Kazachstan (15)
 5. Duitsland Duitsland (1)
 6. Israël Israël (1)
 7. Letland Letland (1)
 8. Moldavië Moldavië (1)
 9. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bespalenko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bespalenko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bespalenko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bespalenko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bespalenko veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bespalenko, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bespalenko, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bespalenko, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bespalenko met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bezpalko
 2. Bespala
 3. Basballe
 4. Besville
 5. Bisbal
 6. Boespflug
 7. Basabil
 8. Basabilbaso
 9. Basavilbaso
 10. Boccabella
 11. Bosvelt
 12. Buschfeld
 13. Busfeild
 14. Busfield
 15. Bushfield
 16. Bosveld
 17. Bogoyavlensky
 18. Bassafoula
 19. Bekbolotov
 20. Bosfield
 21. Bekbolat
 22. Boesveld
 23. Bekbulatov
 24. Basfeld
 25. Baizabal
 26. Basseville
 27. Beuzeville
 28. Bousfield
 29. Buckfield
 30. Buys ballot
 31. Biesheuvel
 32. Bekkevold
 33. Bekbolotova
 34. Boisvilliers
 35. Baskeyfield
 36. Bacqueville
 37. Boukouvalas