Achternaam BesvilleMeer weten over de achternaam Besville is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besville in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besville leven.

De Besville achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besville, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besville zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besville

Bekijk kaart van de achternaam Besville

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besville ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besville draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besville die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besville vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besville zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besville onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besville in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (13)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besville hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besville in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besville de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besville een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besville enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besville. Dit komt doordat de achternaam Besville vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Basballe
 2. Basseville
 3. Beuzeville
 4. Bosvelt
 5. Busfield
 6. Bosveld
 7. Bosfield
 8. Bespala
 9. Boesveld
 10. Bacqueville
 11. Basabil
 12. Bisbal
 13. Boespflug
 14. Boisvilliers
 15. Bousfield
 16. Busfeild
 17. Bushfield
 18. Bekbolat
 19. Bezpalko
 20. Basfeld
 21. Basavilbaso
 22. Buckfield
 23. Buschfeld
 24. Biesheuvel
 25. Bekkevold
 26. Bespalenko
 27. Baizabal
 28. Basabilbaso
 29. Boccabella
 30. Buys ballot
 31. Bassafoula
 32. Bekbolotov
 33. Baskeyfield
 34. Bekbulatov
 35. Boukouvalas
 36. Bekbolotova
 37. Bogoyavlensky