Achternaam BezpalkoMeer weten over de achternaam Bezpalko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezpalko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezpalko leven.

De Bezpalko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezpalko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezpalko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezpalko

Bekijk kaart van de achternaam Bezpalko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezpalko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezpalko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezpalko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezpalko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezpalko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezpalko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezpalko in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (3957)
 2. Rusland Rusland (289)
 3. Polen Polen (187)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (71)
 5. Canada Canada (29)
 6. Brazilië Brazilië (17)
 7. Uruguay Uruguay (13)
 8. Frankrijk Frankrijk (11)
 9. Argentinië Argentinië (8)
 10. Kazachstan Kazachstan (7)
 11. Wit-Rusland Wit-Rusland (4)
 12. Letland Letland (2)
 13. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Transnistrië Transnistrië (1)
 16. Noorwegen Noorwegen (1)
 17. Singapore Singapore (1)
 18. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezpalko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezpalko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezpalko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezpalko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezpalko. Dit komt doordat de achternaam Bezpalko vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezpalko, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezpalko, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezpalko met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bespalenko
 2. Bespala
 3. Basballe
 4. Besville
 5. Bisbal
 6. Boespflug
 7. Bekbolat
 8. Baizabal
 9. Basabil
 10. Beuzeville
 11. Bosvelt
 12. Bosveld
 13. Bekbolotov
 14. Boesveld
 15. Bekbulatov
 16. Basfeld
 17. Boccabella
 18. Busfeild
 19. Busfield
 20. Buys ballot
 21. Bekkevold
 22. Bekbolotova
 23. Bosfield
 24. Basabilbaso
 25. Basavilbaso
 26. Basseville
 27. Bousfield
 28. Buckfield
 29. Buschfeld
 30. Bushfield
 31. Biesheuvel
 32. Bassafoula
 33. Boukouvalas
 34. Bacqueville
 35. Bogoyavlensky
 36. Baskeyfield
 37. Boisvilliers