Achternaam BessaisMeer weten over de achternaam Bessais is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessais in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessais leven.

De Bessais achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessais, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessais zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessais

Bekijk kaart van de achternaam Bessais

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessais ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessais draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessais die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessais vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessais zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessais onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessais in de wereld

 1. Algerije Algerije (103)
 2. Tunesië Tunesië (9)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 4. België België (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessais hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessais in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessais de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessais een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessais enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessais, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessais, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessais met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bessis
 2. Bassas
 3. Beschais
 4. Bessac
 5. Besses
 6. Bessix
 7. Boissais
 8. Busais
 9. Bassis
 10. Bossis
 11. Basas
 12. Bassack
 13. Bassage
 14. Bassig
 15. Becas
 16. Becis
 17. Begas
 18. Bejas
 19. Bekas
 20. Bekis
 21. Bescos
 22. Beses
 23. Besic
 24. Besos
 25. Beyssac
 26. Biescas
 27. Bissig
 28. Biswas
 29. Boschis
 30. Bossac
 31. Bosses
 32. Bossus
 33. Bousas
 34. Buissas
 35. Besik
 36. Becchis
 37. Bosis
 38. Beuses
 39. Basses
 40. Boisis