Achternaam BessinMeer weten over de achternaam Bessin is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessin in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessin leven.

De Bessin achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessin, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessin zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessin

Bekijk kaart van de achternaam Bessin

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessin ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessin draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessin die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessin vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessin zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessin onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessin in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (1061)
 2. Ivoorkust Ivoorkust (368)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (170)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (84)
 5. Canada Canada (40)
 6. Duitsland Duitsland (38)
 7. België België (21)
 8. Engeland Engeland (7)
 9. Kameroen Kameroen (5)
 10. Benin Benin (3)
 11. Brazilië Brazilië (2)
 12. Israël Israël (2)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. China China (1)
 15. Algerije Algerije (1)
 16. Iran Iran (1)
 17. Mauritius Mauritius (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessin hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessin in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessin de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessin een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessin enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessin. Dit komt doordat de achternaam Bessin vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessin stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessin.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessin veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessin, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessin, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessin, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessin met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bassin
 2. Beskin
 3. Bessan
 4. Bessen
 5. Bessini
 6. Besson
 7. Bossin
 8. Besoin
 9. Besin
 10. Basin
 11. Baskin
 12. Bassan
 13. Bassen
 14. Bassim
 15. Bassino
 16. Basson
 17. Beasain
 18. Beason
 19. Becin
 20. Beckin
 21. Beeson
 22. Beggin
 23. Beghin
 24. Begin
 25. Beguin
 26. Bequin
 27. Besan
 28. Besen
 29. Besini
 30. Beson
 31. Bessam
 32. Bessem
 33. Bessom
 34. Bessone
 35. Bessum
 36. Besyn
 37. Bewson
 38. Bezgin
 39. Bezhin
 40. Bezin