Achternaam BestaniMeer weten over de achternaam Bestani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestani leven.

De Bestani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestani

Bekijk kaart van de achternaam Bestani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestani in de wereld

 1. Algerije Algerije (1860)
 2. Argentinië Argentinië (298)
 3. Marokko Marokko (136)
 4. Frankrijk Frankrijk (115)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 6. Brazilië Brazilië (20)
 7. Duitsland Duitsland (7)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 9. Zweden Zweden (2)
 10. Albanië Albanië (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. India India (1)
 15. Italië Italië (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bestani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bestani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bestani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bestani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bestani, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bestani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bestani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bestani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bastani
 2. Bustani
 3. Bostani
 4. Bastan
 5. Bastant
 6. Bastiani
 7. Bastoni
 8. Bestman
 9. Beston
 10. Bistany
 11. Bostan
 12. Boustani
 13. Buestan
 14. Bustan
 15. Bostanci
 16. Bestandji
 17. Bastini
 18. Besten
 19. Bustini
 20. Boostani
 21. Bastain
 22. Bastande
 23. Bastante
 24. Bastean
 25. Basten
 26. Bastian
 27. Bastiant
 28. Bastin
 29. Bastine
 30. Basting
 31. Baston
 32. Bastone
 33. Bastons
 34. Baztan
 35. Beaston
 36. Becton
 37. Beesten
 38. Beeston
 39. Beiston
 40. Besdon