Achternaam BestemanMeer weten over de achternaam Besteman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besteman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besteman leven.

De Besteman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besteman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besteman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besteman

Bekijk kaart van de achternaam Besteman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besteman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besteman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besteman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besteman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besteman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besteman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besteman in de wereld

 1. Nederland Nederland (328)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (238)
 3. Canada Canada (33)
 4. Engeland Engeland (7)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 6. België België (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Frankrijk Frankrijk (1)
 9. Liberia Liberia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besteman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besteman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besteman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besteman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besteman enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besteman. Dit komt doordat de achternaam Besteman vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besteman hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besteman maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bestman
 2. Bestiman
 3. Bastean
 4. Bustean
 5. Bustaman
 6. Besten
 7. Bastiman
 8. Bastan
 9. Basten
 10. Bastian
 11. Beesten
 12. Beston
 13. Bexten
 14. Bostan
 15. Bostian
 16. Buestan
 17. Bustan
 18. Bastiaan
 19. Boesten
 20. Bestani
 21. Basden
 22. Bastain
 23. Bastani
 24. Bastant
 25. Bastiani
 26. Bastiant
 27. Bastien
 28. Bastin
 29. Bastion
 30. Bastoen
 31. Baston
 32. Baustian
 33. Baztan
 34. Beaston
 35. Beckstein
 36. Becton
 37. Beeston
 38. Beiston
 39. Besdon
 40. Bistany