Achternaam BestimanMeer weten over de achternaam Bestiman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestiman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestiman leven.

De Bestiman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestiman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestiman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestiman

Bekijk kaart van de achternaam Bestiman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestiman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestiman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestiman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestiman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestiman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestiman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestiman in de wereld

 1. Moldavië Moldavië (1)
 2. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestiman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestiman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestiman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestiman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bestiman enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bestiman stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestiman.

 1. Besteman
 2. Bestman
 3. Bastiman
 4. Bastian
 5. Bostian
 6. Bastiaan
 7. Bustaman
 8. Bastan
 9. Bastean
 10. Bastiani
 11. Bastiant
 12. Bastien
 13. Bastin
 14. Bastion
 15. Baustian
 16. Beston
 17. Bostan
 18. Bostina
 19. Buestan
 20. Bustan
 21. Bustean
 22. Bustin
 23. Baqtian
 24. Bastiaans
 25. Besten
 26. Bestani
 27. Bastain
 28. Bastani
 29. Bastant
 30. Basten
 31. Bastiaanse
 32. Bastiaens
 33. Bastine
 34. Basting
 35. Bastoen
 36. Baston
 37. Baztan
 38. Beaston
 39. Becton
 40. Beesten