Achternaam BetacourtMeer weten over de achternaam Betacourt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betacourt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betacourt leven.

De Betacourt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betacourt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betacourt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betacourt

Bekijk kaart van de achternaam Betacourt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betacourt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betacourt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betacourt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betacourt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betacourt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betacourt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betacourt in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 2. Mexico Mexico (27)
 3. Venezuela Venezuela (24)
 4. Colombia Colombia (10)
 5. Puerto Rico Puerto Rico (5)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 8. Ecuador Ecuador (1)
 9. Peru Peru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betacourt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betacourt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betacourt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betacourt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betacourt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betacourt, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betacourt, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betacourt met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betschart
 2. Betcher
 3. Betscher
 4. Betsworth
 5. Bettcher
 6. Butchart
 7. Betschard
 8. Batcher
 9. Batochir
 10. Batsuuri
 11. Battcher
 12. Bedsworth
 13. Betker
 14. Bettger
 15. Betzer
 16. Bidasoro
 17. Boetcher
 18. Boettcher
 19. Botcher
 20. Bottcher
 21. Butcaru
 22. Butcher
 23. Butscher
 24. Botsora
 25. Botskor
 26. Baetscher
 27. Betser
 28. Butchard
 29. Butchers
 30. Botscher
 31. Badger
 32. Badgero
 33. Badker
 34. Bat-ochir
 35. Batzer
 36. Batzorig
 37. Bedker
 38. Bettesworth
 39. Betthauser
 40. Bidaguren