Achternaam BeteaMeer weten over de achternaam Betea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betea leven.

De Betea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betea

Bekijk kaart van de achternaam Betea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betea in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (1051)
 2. Kameroen Kameroen (42)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (39)
 4. Salomonseilanden Salomonseilanden (17)
 5. Engeland Engeland (12)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (12)
 7. België België (2)
 8. Duitsland Duitsland (2)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Italië Italië (2)
 11. Thailand Thailand (2)
 12. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 13. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 14. Egypte Egypte (1)
 15. Liberia Liberia (1)
 16. Nigeria Nigeria (1)
 17. Nicaragua Nicaragua (1)
 18. Peru Peru (1)
 19. Polen Polen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betea enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betea. Dit komt doordat de achternaam Betea vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Batea
 2. Beta
 3. Bete
 4. Betha
 5. Bethea
 6. Betta
 7. Bitea
 8. Botea
 9. Beteo
 10. Badea
 11. Baeta
 12. Baete
 13. Bata
 14. Bataa
 15. Bate
 16. Bateh
 17. Batey
 18. Batha
 19. Batta
 20. Beathea
 21. Beda
 22. Bedda
 23. Bede
 24. Bedeau
 25. Bedey
 26. Bedia
 27. Bedua
 28. Beed
 29. Beitia
 30. Bet
 31. Beth
 32. Bethay
 33. Bethe
 34. Betho
 35. Beti
 36. Beto
 37. Betou
 38. Bett
 39. Bettah
 40. Bette