Achternaam BettahMeer weten over de achternaam Bettah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettah leven.

De Bettah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettah

Bekijk kaart van de achternaam Bettah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettah in de wereld

 1. Marokko Marokko (613)
 2. Mauritanië Mauritanië (184)
 3. Frankrijk Frankrijk (29)
 4. Spanje Spanje (21)
 5. Nederland Nederland (11)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 7. België België (7)
 8. Kameroen Kameroen (6)
 9. Algerije Algerije (5)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. India India (1)
 14. Portugal Portugal (1)
 15. Zweden Zweden (1)
 16. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettah veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettah, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betta
 2. Batta
 3. Batth
 4. Beath
 5. Beith
 6. Beta
 7. Beth
 8. Betha
 9. Bethay
 10. Bett
 11. Bette
 12. Betti
 13. Bettie
 14. Bettwy
 15. Betty
 16. Beuth
 17. Botta
 18. Butta
 19. Betea
 20. Beata
 21. Betteo
 22. Bitta
 23. Bettio
 24. Beita
 25. Bottai
 26. Betto
 27. Bettoi
 28. Baeta
 29. Bahta
 30. Baita
 31. Baith
 32. Bata
 33. Bataa
 34. Batea
 35. Bateh
 36. Bath
 37. Batha
 38. Batt
 39. Batte
 40. Battee