Achternaam BetteoMeer weten over de achternaam Betteo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betteo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betteo leven.

De Betteo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betteo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betteo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betteo

Bekijk kaart van de achternaam Betteo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betteo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betteo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betteo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betteo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betteo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betteo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betteo in de wereld

 1. Italië Italië (80)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 3. Chili Chili (2)
 4. Argentinië Argentinië (1)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betteo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betteo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betteo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betteo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteo. Dit komt doordat de achternaam Betteo vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betteo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteo.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betteo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betteo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betteo, zoals we kunnen zien.

 1. Bette
 2. Beteo
 3. Bettio
 4. Betto
 5. Batte
 6. Battee
 7. Battey
 8. Batto
 9. Beato
 10. Beito
 11. Bete
 12. Bethe
 13. Bethea
 14. Betho
 15. Beto
 16. Bett
 17. Betta
 18. Bettah
 19. Betti
 20. Bettie
 21. Bettwy
 22. Betty
 23. Beute
 24. Beyte
 25. Bitto
 26. Boteo
 27. Botte
 28. Botto
 29. Butte
 30. Butto
 31. Betea
 32. Beate
 33. Beoto
 34. Boetto
 35. Betteui
 36. Battoo
 37. Bettoi
 38. Bietto
 39. Bitte
 40. Beatey