Achternaam BetempsMeer weten over de achternaam Betemps is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betemps in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betemps leven.

De Betemps achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betemps, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betemps zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betemps

Bekijk kaart van de achternaam Betemps

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betemps ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betemps draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betemps die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betemps vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betemps zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betemps onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betemps in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (544)
 2. Italië Italië (543)
 3. Brazilië Brazilië (126)
 4. Canada Canada (44)
 5. Argentinië Argentinië (26)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (21)
 7. Zwitserland Zwitserland (19)
 8. Thailand Thailand (2)
 9. China China (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betemps hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betemps in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betemps de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betemps een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Bétemps
 2. Botanov
 3. Badenhop
 4. Batenburg
 5. Butenhoff
 6. Bydanov
 7. Budemberg
 8. Badenfeld
 9. Battenberg
 10. Battenfeld
 11. Bedenbaugh
 12. Bidenbach
 13. Biedenbach
 14. Biedenfeld
 15. Bodenbach
 16. Bottenberg
 17. Buttenhoff
 18. Budenberg
 19. Bohdanov
 20. Betinville
 21. Batinovic
 22. Badmaeva
 23. Battenfield
 24. Bedenbender
 25. Bettonville
 26. Bodenbender
 27. Bottenfield
 28. Buddenberg
 29. Bodenhofer
 30. Bohdanova
 31. Badenbroek
 32. Boddenberg
 33. Biedenbender
 34. Bittenbender
 35. Buddenbrock
 36. Baden-powell
 37. Bodenhöfer
 38. Baudenbacher