Achternaam BettonvilleMeer weten over de achternaam Bettonville is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettonville in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettonville leven.

De Bettonville achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettonville, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettonville zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettonville

Bekijk kaart van de achternaam Bettonville

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettonville ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettonville draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettonville die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettonville vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettonville zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettonville onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettonville in de wereld

 1. België België (185)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (50)
 3. Nederland Nederland (45)
 4. Frankrijk Frankrijk (3)
 5. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettonville hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettonville in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettonville de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettonville een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettonville enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettonville. Dit komt doordat de achternaam Bettonville vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettonville veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettonville, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettonville, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettonville, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettonville met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betinville
 2. Battenfield
 3. Bottenfield
 4. Battenfeld
 5. Battenberg
 6. Bittenbender
 7. Bottenberg
 8. Buttenhoff
 9. Batinovic
 10. Badenfeld
 11. Batenburg
 12. Bedenbaugh
 13. Bedenbender
 14. Biedenfeld
 15. Butenhoff
 16. Botanov
 17. Betemps
 18. Badenhop
 19. Bidenbach
 20. Biedenbach
 21. Biedenbender
 22. Bodenbach
 23. Bodenbender
 24. Buddenberg
 25. Buddenbrock
 26. Bodenhofer
 27. Budenberg
 28. Bohdanova
 29. Bohdanov
 30. Baden-powell
 31. Badenbroek
 32. Bodenhöfer
 33. Bydanov
 34. Boddenberg
 35. Bétemps
 36. Badmaeva
 37. Baudenbacher
 38. Budemberg