Achternaam BetlemMeer weten over de achternaam Betlem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betlem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betlem leven.

De Betlem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betlem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betlem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betlem

Bekijk kaart van de achternaam Betlem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betlem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betlem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betlem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betlem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betlem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betlem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betlem in de wereld

 1. Nederland Nederland (236)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (87)
 3. Estland Estland (27)
 4. Engeland Engeland (26)
 5. Australië Australië (19)
 6. België België (7)
 7. Canada Canada (7)
 8. Spanje Spanje (3)
 9. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 10. Brazilië Brazilië (1)
 11. Schotland Schotland (1)
 12. Georgië Georgië (1)
 13. Indonesië Indonesië (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Kenia Kenia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betlem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betlem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betlem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betlem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betlem enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betlem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bethlem
 2. Betlan
 3. Bethlehem
 4. Butlin
 5. Botlin
 6. Bethelmy
 7. Batalon
 8. Batliner
 9. Bedlion
 10. Beidleman
 11. Bidleman
 12. Botelin
 13. Butland
 14. Buttleman
 15. Batulin
 16. Bethelmie
 17. Bettelheim
 18. Badalan
 19. Badland
 20. Badulin
 21. Batallan
 22. Batallon
 23. Bathalon
 24. Beadling
 25. Bedilion
 26. Beidelman
 27. Bettilyon
 28. Bitoleanu
 29. Bodelin
 30. Bodelon
 31. Budlong
 32. Bottelin
 33. Botelenga
 34. Bettelini
 35. Badalin
 36. Beytelman
 37. Battilomo
 38. Batalini
 39. Bootland
 40. Betlinska