Achternaam BettilyonMeer weten over de achternaam Bettilyon is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettilyon in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettilyon leven.

De Bettilyon achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettilyon, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettilyon zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettilyon

Bekijk kaart van de achternaam Bettilyon

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettilyon ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettilyon draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettilyon die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettilyon vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettilyon zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettilyon onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettilyon in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (210)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettilyon hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettilyon in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettilyon de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettilyon een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettilyon hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettilyon maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettilyon veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettilyon, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettilyon, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettilyon, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettilyon met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettelyoun
 2. Bataillon
 3. Bedilion
 4. Boutillon
 5. Batallon
 6. Batalon
 7. Bathalon
 8. Battilana
 9. Bedillion
 10. Bedlion
 11. Betlan
 12. Budillon
 13. Bottelin
 14. Bettelini
 15. Beytelman
 16. Battilomo
 17. Badalyan
 18. Batallan
 19. Beidelman
 20. Bethlem
 21. Bodelon
 22. Botelin
 23. Butlin
 24. Buttleman
 25. Betlem
 26. Batulin
 27. Botlin
 28. Bethelmie
 29. Bethelmy
 30. Baytelman
 31. Bettelheim
 32. Bedlington
 33. Battellino
 34. Betlinska
 35. Betlinski
 36. Badalan
 37. Badalian
 38. Badalona
 39. Badulin
 40. Batallanos