Achternaam BetlinskiMeer weten over de achternaam Betlinski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betlinski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betlinski leven.

De Betlinski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betlinski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betlinski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betlinski

Bekijk kaart van de achternaam Betlinski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betlinski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betlinski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betlinski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betlinski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betlinski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betlinski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betlinski in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (104)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (85)
 3. Spanje Spanje (22)
 4. Australië Australië (7)
 5. Filipijnen Filipijnen (3)
 6. Polen Polen (2)
 7. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betlinski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betlinski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betlinski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betlinski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betlinski hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlinski maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betlinski, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betlinski, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betlinski met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betlinska
 2. Botulinska
 3. Batliner
 4. Betlan
 5. Butlin
 6. Botlin
 7. Bettelini
 8. Batalini
 9. Beadling
 10. Bedlion
 11. Bettilyon
 12. Botelin
 13. Butland
 14. Betlem
 15. Batulin
 16. Bottlinger
 17. Bodellini
 18. Batallini
 19. Bedlington
 20. Badland
 21. Badulin
 22. Bataillon
 23. Batalon
 24. Battilana
 25. Bedilion
 26. Bethlehem
 27. Bethlem
 28. Bodelin
 29. Budlong
 30. Badaloni
 31. Bottelin
 32. Bethelmie
 33. Bethelmy
 34. Botelanga
 35. Botelenga
 36. Batalingaya
 37. Badalin
 38. Bettelheim
 39. Badellino
 40. Battilomo