Achternaam BethlemMeer weten over de achternaam Bethlem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bethlem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bethlem leven.

De Bethlem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bethlem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bethlem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bethlem

Bekijk kaart van de achternaam Bethlem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bethlem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bethlem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bethlem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bethlem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bethlem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bethlem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bethlem in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (78)
 2. Nederland Nederland (63)
 3. Nigeria Nigeria (24)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 5. Spanje Spanje (2)
 6. Ethiopië Ethiopië (1)
 7. Kenia Kenia (1)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bethlem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bethlem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bethlem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bethlem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bethlem. Dit komt doordat de achternaam Bethlem vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bethlem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bethlem.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bethlem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bethlem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bethlem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betlem
 2. Bethlehem
 3. Betlan
 4. Bethelmy
 5. Batalon
 6. Bathalon
 7. Beidleman
 8. Botelin
 9. Butlin
 10. Buttleman
 11. Batulin
 12. Botlin
 13. Bethelmie
 14. Bettelheim
 15. Badalan
 16. Badulin
 17. Batallan
 18. Batallon
 19. Batliner
 20. Beadling
 21. Bedilion
 22. Bedlion
 23. Bettilyon
 24. Bidleman
 25. Bitoleanu
 26. Bodelin
 27. Bodelon
 28. Butland
 29. Bottelin
 30. Botelenga
 31. Bettelini
 32. Badalin
 33. Beytelman
 34. Battilomo
 35. Batalini
 36. Badalian
 37. Badalona
 38. Badalyan
 39. Badland
 40. Bataillon