Achternaam BettelyounMeer weten over de achternaam Bettelyoun is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettelyoun in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettelyoun leven.

De Bettelyoun achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettelyoun, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettelyoun zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettelyoun

Bekijk kaart van de achternaam Bettelyoun

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettelyoun ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettelyoun draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettelyoun die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettelyoun vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettelyoun zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettelyoun onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettelyoun in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (335)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettelyoun hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettelyoun in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettelyoun de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettelyoun een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettelyoun veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettelyoun, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettelyoun, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettelyoun, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettelyoun met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettilyon
 2. Bottelin
 3. Bettelini
 4. Bettelheim
 5. Beytelman
 6. Bataillon
 7. Batallon
 8. Batalon
 9. Bathalon
 10. Bedilion
 11. Bedillion
 12. Bedlion
 13. Beidelman
 14. Betlan
 15. Bodelon
 16. Botelin
 17. Boutillon
 18. Buttleman
 19. Bethelmie
 20. Bethelmy
 21. Baytelman
 22. Battilomo
 23. Battellino
 24. Badalyan
 25. Batallan
 26. Battilana
 27. Beidleman
 28. Bethlehem
 29. Bethlem
 30. Bidelman
 31. Bodelin
 32. Butlin
 33. Betlem
 34. Bodelund
 35. Batulin
 36. Botlin
 37. Budillon
 38. Botelanga
 39. Botelenga
 40. Beaudelain