Achternaam BetorzMeer weten over de achternaam Betorz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betorz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betorz leven.

De Betorz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betorz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betorz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betorz

Bekijk kaart van de achternaam Betorz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betorz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betorz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betorz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betorz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betorz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betorz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betorz in de wereld

 1. Spanje Spanje (67)
 2. Argentinië Argentinië (24)
 3. Frankrijk Frankrijk (7)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betorz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betorz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betorz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betorz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betorz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betorz, zoals we kunnen zien.

 1. Betriz
 2. Batdorj
 3. Batrez
 4. Beatriz
 5. Bethers
 6. Betros
 7. Betters
 8. Butorac
 9. Betirac
 10. Beterki
 11. Batarse
 12. Batres
 13. Batters
 14. Bauters
 15. Beatrix
 16. Bederka
 17. Bietrix
 18. Bitters
 19. Botros
 20. Butros
 21. Buttars
 22. Butters
 23. Buturca
 24. Bitorica
 25. Bitorika
 26. Beatris
 27. Botrus
 28. Batarce
 29. Bitrus
 30. Batrus
 31. Betterki
 32. Botras
 33. Boudroz
 34. Bettriki
 35. Badorek
 36. Batorski
 37. Batorska
 38. Badarch
 39. Badders
 40. Badris