Achternaam BetrizMeer weten over de achternaam Betriz is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betriz in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betriz leven.

De Betriz achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betriz, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betriz zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betriz

Bekijk kaart van de achternaam Betriz

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betriz ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betriz draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betriz die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betriz vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betriz zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betriz onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betriz in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (5)
 2. Brazilië Brazilië (3)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 4. Colombia Colombia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betriz hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betriz in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betriz de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betriz een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betriz enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betriz stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betriz.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betriz veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betriz, zoals we kunnen zien.

 1. Beatriz
 2. Batrez
 3. Beatrix
 4. Betorz
 5. Betros
 6. Bietrix
 7. Beatris
 8. Badris
 9. Batres
 10. Beatrice
 11. Bedrick
 12. Botros
 13. Budris
 14. Butrick
 15. Butrico
 16. Butros
 17. Butrica
 18. Botrus
 19. Bitrus
 20. Batrus
 21. Betirac
 22. Beterki
 23. Botras
 24. Bettriki
 25. Batrick
 26. Badrick
 27. Batarse
 28. Bathrick
 29. Baturich
 30. Bederka
 31. Bedraga
 32. Bethers
 33. Betters
 34. Bodrick
 35. Boutaric
 36. Boutros
 37. Budrick
 38. Budrys
 39. Butorac
 40. Butteris