Achternaam BetterkiMeer weten over de achternaam Betterki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betterki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betterki leven.

De Betterki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betterki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betterki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betterki

Bekijk kaart van de achternaam Betterki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betterki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betterki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betterki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betterki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betterki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betterki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betterki in de wereld

 1. Algerije Algerije (90)
 2. Frankrijk Frankrijk (54)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betterki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betterki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betterki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betterki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betterki enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betterki veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betterki, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betterki, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betterki, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betterki met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beterki
 2. Betters
 3. Bettriki
 4. Batters
 5. Bederka
 6. Bethers
 7. Betterson
 8. Bitters
 9. Butteris
 10. Butters
 11. Bederski
 12. Battersby
 13. Batterson
 14. Bauters
 15. Beatrix
 16. Beatriz
 17. Betorz
 18. Betros
 19. Botieres
 20. Bouterse
 21. Butherus
 22. Buttars
 23. Butterick
 24. Butterwick
 25. Beatris
 26. Betirac
 27. Batraki
 28. Betriz
 29. Bedrycki
 30. Butieres
 31. Batorski
 32. Buterchi
 33. Badders
 34. Batarse
 35. Batdorj
 36. Bathurst
 37. Batres
 38. Batrez
 39. Bauders
 40. Beatrice